Her er nogle lidt andre vafleopskriftrer, så der kan laves vafler til morgen, middag og aften..
Spinatvafler med laks:
Peberodcreme med æble 6 pers
- 1½ cremefraiche 9%
Spinatvafler 6 pers
- 75 gr frossen helbladet spinat
- 50 gr smør
- 110 gr sigtet speltmel
- 1 tsk bagepulver
- ¼ tsk groft salt
- 2½ dl mælk
- 1 æg
Pynt
- Friske dildkviste
- Friskkværnet peber
Tilbehør
- 6 skiver røget laks
Madvafler med persillepesto:
Madvafler 5-10 vafler
- 3 revet gulerødder
- 3,5 dl minimælk
- 1 fed hvidløg
- ½ bdt. hakket persille
- 2 æg
- 200 g rugmel
- 2 tsk. Salt
- Rapsolie til vaffeljernet/stegning
Vaffeljern eller stegepande
Pisk æg, mel, salt og mælk sammen. Pres hvidløget og tilsæt dette. Tilsæt herefter de revet gulerødder og den hakket persille.
Bag vaflerne i et vaffeljern eller alternativt steg dem som små tykke pandekager på en stegepande.
Server vaflerne til pastaen i stedet for brød. Server med nedenstående persille/solsikkepesto
Persille/solsikkepesto:
- 1 bdt persille
- 1 fed hvidløg
- 2 dl solsikkekerner
- 2 dl rapsolie
- 1 tsk salt
Det hele blendes til en jævn masse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar