fredag den 27. april 2012

Vafler

Der er Late Night i Bramming i aften. Jeg laver vafler fra 18-21, så kom forbi og smag. Jeg har også tid til at sludre.. Der bliver serveret Spinatvafler med Tomatsalsa, og så selvfølelig almindelige lækre vafler.

Her er nogle lidt andre vafleopskriftrer, så der kan laves vafler til morgen, middag og aften..

Spinatvafler med laks:

Peberodcreme med æble 6 pers
  • 1½ cremefraiche 9%
Spinatvafler 6 pers
  • 75 gr frossen helbladet spinat

  • 50 gr smør

  • 110 gr sigtet speltmel

  • 1 tsk bagepulver

  • ¼ tsk groft salt

  • 2½ dl mælk

  • 1 æg
Pynt
  • Friske dildkviste

  • Friskkværnet peber
Tilbehør
  • 6 skiver røget laks

Madvafler med persillepesto:
Madvafler 5-10 vafler
  • 3 revet gulerødder

  • 3,5 dl minimælk

  • 1 fed hvidløg

  • ½ bdt. hakket persille

  • 2 æg

  • 200 g rugmel

  • 2 tsk. Salt

  • Rapsolie til vaffeljernet/stegning
Vaffeljern eller stegepande
Pisk æg, mel, salt og mælk sammen. Pres hvidløget og tilsæt dette. Tilsæt herefter de revet gulerødder og den hakket persille.
Bag vaflerne i et vaffeljern eller alternativt steg dem som små tykke pandekager på en stegepande.
Server vaflerne til pastaen i stedet for brød. Server med nedenstående persille/solsikkepesto
Persille/solsikkepesto:
  • 1 bdt persille

  • 1 fed hvidløg

  • 2 dl solsikkekerner

  • 2 dl rapsolie

  • 1 tsk salt
Det hele blendes til en jævn masse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar